MARTIN DE CANDRE TIRAŞ ÖNCESİ VE SONRASI KREMİ 45ML
MARTIN DE CANDRE TIRAŞ ÖNCESİ VE SONRASI KREMİ 45ML

MARTIN DE CANDRE TIRAŞ ÖNCESİ VE SONRASI KREMİ 45ML

Fiyat : ₺2.800,00(KDV Dahil)

Papatya ve Limon Bitkisel Yağı - çok basit ve çok etkili!  Tüm aile tarafından kullanıma uygun bir ürün.

Parmaklarınızın arasına biraz yağ alıp cildinize nazikçe masaj yaparak uygulayın. Bu yağın avantajı, ciltte "parlak" bir tabaka bırakmadan çok hızlı bir şekilde emilmesidir.

Bu yağ erkekler için mükemmeldir:

  • Tıraş Öncesi
    Kullanım: Bu yağ, "pürüzlü" ve "hassas" cildi yumuşatır. Parmaklarınızın arasına az miktarda yağ alın ve yüzünüze masaj yapın. Köpürtmeden birkaç dakika önce uygulayın.
  • Tıraş sonrası losyonu olarak
    , parmaklarınızla biraz yağ alıp yüzünüze masaj yaparak cildinizi yumuşatın ve tıraşın verdiği "yanma" hissini yatıştırın. Cilt yumuşak kalır ve bu nedenle bir sonraki tıraşa "hazır" olur. Bu yağın avantajı, çok hızlı emilmesi ve ciltte "parlak" bir tabaka bırakmamasıdır.

Ama aynı zamanda kadınlar ve çocuklar için de mükemmel:

  • Kadınlar için, yüz yıkandıktan sonra ve muhtemelen makyajdan önce.
  • Çocuklar için, banyodan sonra.
  • Yaz tatillerinde açık havada vakit geçirmek ve kış sporları yapmak için.
  • Afro, kıvırcık ve dalgalı saçları beslemek ve daha iyi şekillendirmek için.

Alüminyum kapaklı 45 ml'lik cam kavanoz

Saklama Koşulları:  Normal sıcaklıkta bir odada saklandığında katı haldedir, 25°C'nin (77°F) üzerinde sıvılaşır ve yağın yapısını etkilemeden tekrar katılaşır.

İçindekiler: Hindistan cevizi yağı, propilen glikol, dikaprilat, dikaprat, Anthemis Nobilis özü, parfüm, limonene, sitral, linalool.

Formül: Papatya (Anthemis Nobilis) özleri, hindistan cevizi yağından elde edilen bir yağda çözülmüştür. Papatya yağı, toplam bileşimin %5'inden daha azını oluşturmaktadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR