WHOLLY KAW ARTISAN TIRAŞ SONRASI LOSYON 118ML /  NEW YORK
WHOLLY KAW ARTISAN TIRAŞ SONRASI LOSYON 118ML /  NEW YORK

WHOLLY KAW ARTISAN TIRAŞ SONRASI LOSYON 118ML / NEW YORK

Brand : WHOLLY KAW
Price : ₺1.800,00(Vat included)

Wholly Kaw tıraş sonrası losyonu New York 118ml

Wholly Kaw New York tıraş sonrası losyonu , 118 ml'lik şık bir cam şişede paketlenmiş olup, tıraştan sonra rahatlık, ferahlık ve nem hissi sunmak üzere özenle formüle edilmiştir. İnceltici ile donatılmış olup, hassas ve kontrollü bir uygulama sağlayarak israfı önler ve optimum uygulama sağlar.

New York tıraş sonrası losyonunun hassas bileşimi, farklı cilt tiplerine uygun olarak tasarlanmıştır; ancak kızarıklık veya tahriş durumunda kullanımın derhal kesilmesi önerilir. Bu tıraş sonrası losyon, tıraş sonrası cildi yatıştırmanın yanı sıra, günlük kişisel bakım rutininize zarif bir dokunuş katan hafif bir koku da bırakır.

Koku profili : Kahve, Kakule, Sardunya, Yeşil Yapraklar, Amber, Vanilya, Deri, Pembe Biber, Tonka Fasulyesi, Vetiver, Sandal Ağacı ve Misk notalarıyla karakterize edilen sıcak ve baharatlı bir koku.

İçindekiler : Alkol Denat, Aqua (Su), Gliserin, Propanediol, Croton Lechleri ​​Reçine Tozu, d-Panthenol, Coleus Forskohlii Kök Ekstresi, Camellia Sinensis Yaprak Ekstresi, Chamomilla Recutita (Matricaria) Çiçek Ekstresi, Cucumis Sativus (Salatalık) Meyve Ekstresi, Parfüm (Koku), Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat, Mentol, Sitral, Limonene, Linalool

Format: 118 ml
ABD'de Üretilmiştir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN