RAZOROCK KASELİ ARTISAN TIRAŞ SABUNU ONE X 250ML
RAZOROCK KASELİ ARTISAN TIRAŞ SABUNU ONE X 250ML

RAZOROCK KASELİ ARTISAN TIRAŞ SABUNU ONE X 250ML

Brand : RAZOROCK
Price : ₺1.800,00(Vat included)

Bu tıraş sabunu, yaz aylarında İtalya'nın Amalfi kıyılarını anımsatan kokusuyla banyonuzda mini bir tatile çıkmanızı sağlamak için tasarlandı. Yeşil olmadan ferah ve çok parlak veya meyvemsi olmadan narenciye notaları içeriyor. Dikkat ederseniz, arka planda biraz İncir ve Yasemin fark edeceksiniz.
One X artık eşsiz tıraş sonrası ve tıraş bıçağı kayganlığı için Shea Yağı, Argan Yağı, Aloe Vera ve Lanolin içeren RazoRock Süper Formülü kullanıyor!

Koku Piramidi
Üst Notalar: Aromatik Narenciye, Anisata
Orta Notalar: Yasemin, Siklamen, Gül, İncir
Alt Notalar: Amber, Misk, Şeftali, Saman, Tonka Fasulyesi

Boyut: 250 ml (5 fl. oz)

İçindekiler: Stearik Asit, Su (Eau), Cocos Nucifera (Hindistan Cevizi) Yağı, Potasyum, Hidroksit, Sodyum Hidroksit, Hidrojene Lanolin, Butyrospermum Parkii (Shea) Yağı Kokusu (Parfüm), Argania Spinosa (Argan) Yağı, Aloe Barbadensis Ekstresi (Aloe) Sitral, Limonene, Linalool, Sitronellol, Kumarin, Geraniol, Heksil Sinnamal, Hidroksisitronellal.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN